Transport

Cum ajung în Canada – Zborul

Puteţi zbura în Canada imediat ce aţi intrat în posesia vizei de emigrare.

ATENŢIE
Trebuie să intraţi în Canada înainte de data expirării vizei. Viza de emigrare nu se poate prelungi. Persoanele care nu intră în Canada în termen vor trebui să reia procedura pentru obţinerea vizei de emigrare.
Data expirării este înscrisă pe viză şi este de obicei la cca. 8 – 10 luni de la data eliberării vizei (un an de la examinarea medicală). În caz că paşaportul vă expiră înainte de această dată, viza va fi valabilă doar până la data expirării paşaportului.

La sosirea în Canada va trebui să vă înregistraţi ca Rezident Permanent.

Puteţi îndeplini formalităţile de înregistrare la orice punct de intrare în Canada care este prevăzut în acest scop, chiar dacă aţi ajuns în altă provincie decât cea în care doriţi să vă stabiliţi.

Bilet

Căutaţi întotdeauna mai multe oferte pentru bilete. Nu există o companie de zbor ‘ cea mai ieftină ‘. Liniile aeriene fac oferte în funcţie de gradul de ocupare al zborurilor. Doar căutând mai multe oferte găsiţi preţuri promoţionale.

Click pe link-urile de mai jos pentru cele mai bune oferte actualizate :
http://www.flytickets.ro
http://www.paravion.ro
http://www.vola.ro

Sfaturi:

  • pentru persoanele din vestul ţării, de obicei costul zborului din Budapesta este mai ieftin
  • întrebaţi agentul de ticketing de la care luaţi biletul de avion, greutatea maximă a bagajelor cu care sunteţi admis pe cursa cu care veţi zbura.
  • mesele servite pe avion sunt de obicei incluse în costul biletului. Însoţitoarele de bord vă vor informa în caz că trebuie să plătiţi.