Deschiderea unei afaceri

Cum imi deschid o afacere

Daca emigrati in Canada ca om de afaceri, informati-va pe Internet despre sursele de finantare, oportunitatile de afaceri, serviciile de export si investitii. Pentru lansarea unei afaceri in Canada, trebuie sa va supuneti unor reguli. Aveti aici cateva site-uri web care pot sa va ajute:

  • www.cbsc.org: Site-ul web al Centrelor de Servicii pentru intreprinderile din Canada este principalul punct de contact pentru a obtine informatii despre serviciile guvernamentale, despre programele si regulile dupa care se conduc intreprinderile.
  • www.strategis.gc.ca: Acest site web al Industriei din Canada furnizeaza informatii utile care va ajuta sa gasiti parteneri, sa cunoasteti piata, sa aveti acces la noile tehnologii si sa obtineti date despre posibilitatile de finantare si despre sectoarele de crestere ale economiei canadiene.
  • www.bdc.ca: Este site-ul web al Bancii de Dezvoltare a Canadei. Furnizeaza servicii financiare si de consultanta micilor intreprinderi canadiene, mai ales celor care opereaza in sectoarele tehnologiei si exportului. Ofera, de asemenea, informatii despre felul in care poate fi lansata o intreprindere si a o face sa prospere.
  • www.strategis.ic.gc.ca/epic/internet/incsbfp-pfpec.nsf/fr/home: Este site-ul web al programului de finantare a micilor intreprinderi din Canada. Acest program poate sa va ajute sa va finantati propria afacere.
  • www.contractscanada.gc.ca: Acest site web ofera informatii despre bunurile si serviciile pe care guvernul Canadei le cumpara si despre modul in care procedeaza.
  • www.cic.gc.ca: Este vorba despre site-ul web al Ministerului Cetateniei si Imigratiei Canada. Acesta descrie Programul de imigrare al oamenilor de afaceri.