Costuri emigrare canada

Atenţie ! Procedurile pentru emigrare implică anumite costuri. Unele din aceste costuri sunt nerambursabile, odata procesul pornit.
Asiguraţi-vă că veţi fi capabili să achitaţi costurile implicate în proces.

Cost servicii o persoană 1880 eur*
Cost servicii o familie 2700 eur*

COSTURI CE INTERVIN ÎN PROCESUL DE EMIGRARE

Pentru întocmirea dosarului de emigrare veți avea costuri cu:
obținerea actelor, traducerea actelor în engleză sau franceză, legalizările, completarea formularelor, întocmirea argumentației, crearea contului și completarea profilului dvs pentru emigrare. Funcție de situația dvs și de programul de emigrare ales, este posibil să aveți de plată la această etapă costul testului de engleză și/sau de franceză și costul procedurilor pentru echivalarea studiilor dvs conform sistemului canadian.

Dosarul trebuie înregistrat la autoritățile canadiene de imigrație. Veți avea de plată costul înregistrării.

Autoritățile de imigrație încasează taxe pentru examinarea dosarului și tratarea cererii. Când trimiteți dosarul, acesta trebuie să conțină dovada că ați făcut plata sau că ați autorizat încasarea taxei.

Autoritățile vor solicita să li se trimită actele ce probează competențele dvs. Va trebui să suportați costul expediției.

În caz că autoritățile vor solicita acte suplimentare pe parcursul tratării cererii, veți avea de achitat costul procurării, traducerii, legalizării și expedierii actelor.

Dacă sunteți convocat la un interviu cu un agent al autorităților de imigrație, veți avea costuri cu: deplasarea la locul interviului (de obicei, candidații din România susțin interviurile în București sau la Chișinău; candidații din Rep. Moldova susțin interviurile în Chișinău). Pregătirea dosarului pentru interviu presupune costuri similare cu cele pentru întocmirea dosarului inițial.

Veți avea de achitat costul examinării medicale, către medicul care va face vizita medicală, costul analizelor și a radiografiei pulmonare. Va trebui să achitați și costul expedierii rezultatelor. Dacă vi se vor cere examene suplimentare, veți fi responsabil de plata acestora.

Înainte ca autoritățile să vă emită viza de emigrare va trebui să achitați autoritățilorde imigrație taxa pentru dreptul de rezidență în Canada.

În caz că cererea dvs de emigrare se adresează unui program administrat de o provincie sau un teritoriu al Canadei, veți avea de achitat taxa încasată pentru tratarea cererilor de emigrare de acea provincie sau teritoriu.

După ce obțineți viza de emigrare veți avea costuri cu mutarea în Canada: costul biletelor de avion și costul integrării în Canada. În caz că veți dori să trimiteți obiecte personale (mobilier, echipamente, etc) printr-o formă de expediție (ex.container, colet, etc) va trebui să suportați costurile trimiterii.

Costul serviciilor depinde de traseul individual al cererii fiecarui candidat: Programul de emigrare pe care se înregistrează cererea, dacă dosarul trimis inițial autorităților este complet ori vor fi nevoie ulterior de acte suplimentare, dacă respectivul candidat e convocat la interviu cu un agent de imigrație.

Modificarile aduse de autoritati in procedurile de înscriere, înregistrare, tratare a cererilor de emigrare care implica acțiuni suplimentare, vor fi tarifate suplimentar conform tarifelor ce vor fi stabilite pentru fiecare din procedurile necesare.

*Costul pt inițierea procesului, examinarea actelor, determinarea programului și înregistrarea cererii de emigrare la autorități în Programul Express Entry. Onorariul pentru asistenta si reprezentanta se calculeaza functie de volumul de lucru si complexitatea cazului.

Consultații = 150 eur+tva.

Vă atragem atenția că serviciile prestate pe teritoriul UE sunt supuse taxei pe valoare adăugată.

NU ADUNAȚI SUMELE DIN TABEL. TABELUL PREZINTA COSTURILE PENTRU TOATE PROGRAMELE DE EMIGRARE DISPONIBILE. DVS VĂ VEȚI ÎNREGISTRA DOAR ÎN UNUL DIN PROGRAME.

SERVICII EMIGRARE* TARIF IN EURO EXCLUSIV TVA
1 PERS FAMILIE
Inițierea procesului de emigrare
Instructiuni initiere proces emigrare 30 50
Determinarea actelor necesare ca probe pentru cererea emigrare 300 500
Asistență pentru pregătirea actelor 200 200
Determinarea programului
Examinarea actelor pt conformitate cu regulamentele de imigrație 150 200
Evaluarea candidaturii: calcul punctaj în grila de selecție 100 150
Stabilire program si consiliere 350 500
Înregistrarea candidaturii în programul Express Entry
Înregistrarea în banca de candidați Express Entry Pool 750 1.100
Înregistrarea candidaturii în programul Quebec, servicii
Creare și Completare cont Arrima 550 850
Înregistrare candidatură sesiunea 2019 Se va publica Se va publica
Înregistrarea candidaturii în programele de emigrare administrate de provincii PNP
Înregistrarea în program 550 850
Întocmirea dosarului de emigrare program Federal Skilled Worker, Provincial Nominee sau program provincia Quebec
Traducerea actelor din română în engleză sau franceză și legalizarea traducerilor 250 350
Completarea formularelor 300 500
Verificarea documentelor 300 500
Întocmirea dosarului digital 250 350
Expediția actelor către Canada 85
Reprezentanță și asistență pe parcursul tratării cererii de emigrare
Consiliere
85/ora sau tarif pe lucrare
Întocmirea planului de integrare socio-profesională în Canada
Integrarea în muncă = oferte concrete de angajare, informații despre piața muncii în domeniul dvs de pregătire, salarizare.
Integrarea în comunitate = îndrumări pas-cu-pas de la plecarea din România până la integrarea completă, oferte de locuință, instrucțiuni pentru obținerea actelor și înregistrarea la autoritățile canadiene, înscrierea la cursuri de limbă, înscrierea copiilor în școală
450 750
Includere/ Excludere membru de familie pe parcursul tratării cererii Minor – 300 Major – 500

*Serviciile de asistență și reprezentare juridică prestate de avocat autorizat