O poveste de succes

Buna ziua,Ma tot straduiesc de multa vreme sa va scriu un e-mail in care sa va multumesc inca o data pentru tot ajutorul in procesul obtinerii vizei pentru Canada.

Am plecat din Romania pe 31-Jul-2011. Totul a decurs ca la carte in momentul in care am intrat in Canada. Am aterizat in Montreal, ne-au inregistrat, ne-au citit drepturile, ne-au luat adresa din Quebec pentru a trimite cardul de rezident si gata.

De la Aeroport noi am mers direct in [localitatea de destinatie]. Aici in urmatoarele zile am luat legatura cu OCISO care m-a indurmat ce sa fac in continuare. Am obtinut SIN imediat, mi-am schimbat adresa on-line pentru a primi cardul de rezident, intre timp mi-am deschis si un cont la banca pentru a avea dovada unei adrese pentru cardul de sanatate si pentru a o inscrie pe Nicole la scoala.

Tot in August Nicole a fost testata si admisa la scoala catolica unde a si inceput in Grade 2 in 3-Sep-2011.
Am reusit deasemena sa imi pastez jobul pe care il aveam in Romania, si m-am transferat la aceeasi companie dar in Canada, asa ca nu am stat fara servici nici macar o zi :-).

Nicole facea patinaj artistic de performanta in Romania, asa ca am continuat cu performanta si aici. Am inscris-o imediat la un club de patinaj si a fost luata si aici in grupa de performanta. Se antreneza de cinci ori pe saptamana si desi nu are decat sapte ani si jumatate perticipa deja in competitii.

Una peste alta, povestea noastra este una cu final fericit. Ne-am acomodat imediat aici, ne place foarte mult si suntem fericite de decizia luata.

Nu pot dect sa va multumesc din tot sufletul si va doresc toate cel bune in noul an.

Numai bine,

Ema