Aeronave

Diploma universitate

Inginer Aeronave
Inginerii din domeniul aerospatial fac cercetare si lucreaza in conceptia si realizarea vehiculelor si a sistemelor aerospatiale si a componentelor acestora. Evalueza, instaleaza, fac probe si operatiuni si intretin aceste vehicule si sisteme. Lucreaza pentru fabricantii de aeronave si masini spatiale, transportoare aeriene, pentru guvern si in institutii de cercetare si invatamant.

Salar mediu: 34.99 $ CAD / ora

Diploma Postliceala / Colegiu universitar / Subingineri

Tehnician avionica
Subinginerii, tehnologii si tehnicienii din domeniul aerospatial asigura suport si servicii tehnice in cercetarea, conceptia si realizarea vehiculelor si a sistemelor aerospatiale si a componentelor acestora, de exemplu pentru instalarea, probele si in cadrul operatiunilor acestor vehicule si sisteme. Lucreaza pentru fabricantii de aeronave si masini spatiale, transportoare aeriene.

Salar mediu: 20,00 $ CAD / ora

Tehnician intretinere aeronave
Tehnicienii din intretinerea aeronavelor intretin, efectueaza revizia tehnica, modifica si testeaza structurile aeronavelor si sistemele mecanice si hidraulice ale acestora. Lucreaza in intreprinderi de fabricare, de intretinere, de reparatie si de revizie a aeronavelor, pentru linii aeriene, pentru fortele armate sau alti operatori de aeronave.

Salar mediu: 20,00 $ CAD / ora

Tehnician structuri
Tehnicienii in structuri acorda suport si servicii tehnice inginerilor sau altor profesionisti din domeniul ingineriei fabricarii de aeronave. Lucreaza in intreprinderi de fabricare, de intretinere, de reparatie si de revizie a aeronavelor, pentru linii aeriene, pentru fortele armate sau alti operatori de aeronave.

Salar mediu: 20,00 $ CAD / ora