Arhitectura

Diploma universitate

Arhitectura si amenajarea urbana
Creeaza planuri de constructie si renovare de cladiri comerciale, industriale si rezidentiale si urmaresc realizarea lor practica. Ei isi practica profesia in firme de arhitectura, in institutii guvernamentale sau pe cont propriu.

Salar mediu: 24,02 $ CAD/ora

Diploma Postliceala / Colegiu universitar / Subingineri

Tehnicieni in arhitectura
Tehnologii si tehnicienii din arhitectura pot lucra independent sau sa ofere suport tehnic arhitectilor si inginerilor-proiectanti in constructii civile prin efectuarea de cercetari, realizarea de desene, machete, devizuri si contracte, si asigurand supravegherea proiectelor aflate in constructie. Tehnologii si tehnicienii in arhitectura lucreaza in firme de arhitectura si constructii si ca angajati ai statului.

Salar mediu: 20,17 $ CAD / ora

Diploma Scoala Profesionala sau Diploma Bacalaureat calificare Liceu de profil

Desenatori
Tehnologii si tehnicienii in desen pregatesc modele si desene de inginerie si aduna informatii tehnice conexe lucrand in echipe multidisciplinare de inginerie sau ca personal auxiliar pe langa ingineri, arhitecti si designeri industriali, ori independent. Muncesc in firme de consultanta, de constructie, de resurse si de fabricatie, la toate nivelele guvernamentale, precum si intr-o gama larga de institutii variate.

Salar mediu: 20,17 $ CAD / ora